logo

 

Meldungen (nl)

Oder wählen Sie die Sprache der Berichte aus:

 

22.09.2017
Risk Prevention & Consulting

Zeven tips over ramkraak op Apeldoornse juwelier

De aandacht voor de ramkraak op de Apeldoornse juwelier Maaskant in het tv-programma Opsporing Verzocht heeft tot op heden minimaal zeven tips opgeleverd. Dat zegt politiewoordvoerder Jan Thijs van Hemmen. Hij doet geen uitspraken over de aard van de tips.


22.09.2017
Risk Prevention & Consulting

Politie zoekt verdachten ramkraak Boa Vista

VEENENDAAL De politie Veenendaal zoekt nog onbekende verdachten van de recente ramkraak bij kledingwinkel Boa Vista,. Het is de vijfde ramkraak in het centrum van Veenendaal in één jaar tijd….


18.09.2017
Juwelier-Warndienst

Weer ramkraak bij juwelier Apeldoorn

VIDEO & UPDATEBij juwelier Maaskant aan het Mercatorplein in Apeldoorn is in de nacht van zondag op maandag een ramkraak gepleegd. ….


11.09.2017
JUWON

Politie onderzoekt beroving op parkeerplaats

Op donderdagochtend 7 september is een 47-jarige man uit Portugal door meerdere mannen beroofd van een tas met kostbare sieraden op de parkeerplaats van een hotel aan de Amersfoortseweg net buiten Apeldoorn. Omdat de man de tas niet af wilde staan ontstond er een worsteling. Hierbij liep de 47-jarige een snijwond in zijn gezicht op. De man is in het ziekenhuis behandeld maar hoefde niet opgenomen te worden.

Het incident werd even voor 10.00 uur bij de politie gemeld, via het slachtoffer die in het hotel om hulp vroeg na de beroving. De man verklaarde dat toen hij samen met een familielid het hotel uit kwam, ze op de parkeerplaats ineens een aantal mannen op zich af zagen komen die de tas van de man opeisten. Het zou gaan om drie of vier daders, één van hen had een mes bij zich. Of de andere daders ook een wapen bij zich hadden is niet bekend. Na de beroving reden zij weg richting Nieuw-Milligen, in een zwarte Alfa Romeo met Franse kentekenplaten.

De politie is direct ter plaatse gekomen en heeft in de omgeving gezocht naar de daders, maar hen helaas niet meer aangetroffen. Gezien de specifieke buit gaat de politie ervan uit dat de Portugese man geen toevallig slachtoffer was.


11.09.2017
JUWON

Aanhoudingen na ramkraak juwelier in Wageningen

In de nacht van woensdag op donderdag 7 september zijn een 30-jarige en een 26-jarige man op heterdaad aangehouden. Zij worden verdacht betrokken te zijn geweest bij een ramkraak van een juwelier aan de Hoogstraat in Wageningen. Het incident vond plaats iets over 03.00 uur. Het is nog onduidelijk wat er is buitgemaakt. De politie was binnen een minuut ter plaatse en trof midden op straat een auto aan die dwars op de weg stond. Ook was te zien dat de gevel van de juwelier eruit lag. Direct bij aankomst sprongen de vier daders op twee scooters en reden weg in de richting van de Hema. De agenten reden achter de vluchtende scooters aan. Eén van de scooters ging al snel onderuit waarop twee verdachten te voet verder gingen. Zij werden even later door de politie aangehouden. Diverse eenheden zetten vervolgens de wijk af en ook vanuit de lucht werd steun geleverd. Dit heeft uiteindelijk niet geleid tot de aanhouding van de twee andere verdachten. De politie is direct met het onderzoek gestart en zette de plaats delict ruim af om goed onderzoek te kunnen doen. Er werd al met diverse getuigen gesproken.


11.09.2017
JUWON

Mislukte ramkraak bij juwelier aan het Mercatorplein

Met een auto is in de nacht van dinsdag 22 augustus op woensdag 23 augustus geprobeerd om de rolluiken van een juwelier aan het Mercatorplein in Apeldoorn open te breken. Dat gebeurde met een auto die gisterenavond werd gestolen. Rond 04.00 uur zag de gewaarschuwde politie dat er een personenauto tegen het gehavende rolluik aan stond. Doordat het pand goed beveiligd was, is het de daders niet gelukt binnen te komen en sieraden buit te maken. De agenten zijn direct gestart met een onderzoek. De gestolen auto wordt op sporen onderzocht en vervolgens terug gegeven aan de rechtmatige eigenaar.


11.09.2017
JUWON

Politie verricht aanhoudingen na overval juwelier

De politie heeft op de A16 drie personen aangehouden en onderzoekt of zij betrokken zijn bij de overval op de juwelier in Dordrecht. Drie mannen pleegden vrijdagochtend 18 augustus rond half elf een overval op een juwelier aan het Van Oldenbarneveltplein in Dordrecht. Ze sloegen de ruiten van de vitrines stuk en bedreigden een medewerkster met een vuurwapen. Met een nog onbekende buit gingen ze er vandoor. De politie stelde direct een onderzoek in en hield net na de middag, op basis van hun signalementen, drie mannen aan. De drie zaten in een auto en werden stopgezet net voor de Drechttunnel richting Rotterdam. Onderzoek moet uitwijzen of de drie betrokken waren bij de overval.


11.09.2017
JUWON

Inbraak bij juwelier in Leersum

In de nacht van maandag 7 op dinsdag 8 augustus vond er een inbraak plaats in een winkel aan de Rijksstraatweg in Leersum. Rond 02.30 uur kwam een melding dat er ingebroken werd in een winkel. Vier mannen zouden op twee scooters weggereden zijn in de richting van Doorn. Toegesnelde agenten zochten in de omgeving naar verdachten, zij werden niet aangetroffen. In de winkel bleek een raam opengebroken. Meerdere sieraden werden meegenomen.


11.09.2017
JUWON

Poging inbraak juwelier in Tilburg

Op maandagochtend 12 juni probeerden drie daders rond 04.30 uur in te breken bij een juwelier aan de Heuvelstraat in Tilburg. De drie daders, allen donker gekleed met het gezicht bedekt, reden op een zwartkleurige scooter naar de juwelier. Hier probeerden zij met grof geweld het rolluik van de winkel te forceren. Nadat dit niet lukte, reden zij weg richting de Oude Markt. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden.


11.09.2017
JUWON

Veel schade bij ramkraak juwelierszaak in Sleeuwijk

In de nacht van donderdag 8 op vrijdag 9 juni is een ramkraak gepleegd op een juwelierszaak aan de Nieuwe Es in Sleeuwijk. De inbrekers ramden met een gestolen auto de pui van de winkel. Er werd een grote ravage aangericht. Er zijn sieraden buitgemaakt. Het gestolen voertuig bleef achter, de daders zijn met een andere auto gevlucht. Er is nog tevergeefs door de politie naar hen uitgekeken. De politie kreeg om 02.00 uur een melding dat werd ingebroken in een winkel op de Nieuwe Est. Dieven hadden met een Volvo, de pui aan de voorzijde van de winkel geramd. De auto, enkele maanden geleden gestolen bij een woninginbraak, bleef achter. Volgens een getuige waren er vier daders betrokken bij de inbraak. Zij hebben sieraden gestolen en zijn daarna met een andere auto gevlucht. De politie heeft de achtergebleven gestolen auto vierkant laten takelen, deze wordt op sporen van de daders onderzocht. Ook in de winkel wordt vandaag een forensisch onderzoek ingesteld.


12345...10...»»