logo

 

Messages (nl)

Vous pouvez choisir d’afficher les nouvelles par:

 
Ou vous pouvez filtrer par langue:

 

16.02.2019
Juwelier-Warndienst

Goudoplichters slaan toe bij juwelier Janki in Grou

Täterbilder
Grou – afgelopen dinsdag hebben goudoplichters bij Kris Janki Juwelier & Edelsmid uit Grou toegeslagen. Het zou gaan om een groep die landelijk actief is. De bende goudwisselfraudeurs teistert juwelierszaken in heel Nederland. Met een wisseltruc werd Kris Janki het slachtoffer…..


14.02.2019
Juwelier-Warndienst

Daders ramkraak juwelier Losser spoorloos, politie zoekt getuigen

Video | LOSSER – Van de dieven, die in de nacht van woensdag op donderdag een ramkraak pleegden bij een juwelier aan de Sint Maartenstraat in Losser, ontbreekt nog ieder spoor. Zij sloegen met een nog onbekende buit op de vlucht…..


01.02.2019
Juwelier-Warndienst

Filmbericht über ein « Tigerkidnapping » bei einem Juwelier

Filmbericht/Tatvideo!
Een juwelierskoppel uit Waregem werd overvallen door drie mannen. Ze gijzelden de vrouw en verplichtten de man om de codes van het alarmsysteem in te geven. De verzekeringsmaatschappij looft een beloning van 250.000 euro uit voor de gouden tip…


01.02.2019
Juwelier-Warndienst

Rififi-Einbruch durch die Wand in Gent/B – INBREKERS MAKEN GAT IN MU

Mit Tatvideo!
In Gent maken twee inbrekers een gat in de muur van een juwelierszaak vanuit een leegstaand pand. Ze plunderen de winkel leeg. De hele inbraak is gefilmd….


24.01.2019
Juwelier-Warndienst

Schulungsvideo Wechseltrick – Täter gesucht!

So funktioniert der Wechseltrick beim Goldankauf!


11.01.2019
Juwelier-Warndienst

Beloning tot 250.000 euro voor tips na tigerkidnapping bij juwelier Haesevoets

De Londense maatschappij Charles Taylor looft een beloning tot 250.000 euro uit voor tips die kunnen leiden tot de aanhouding van de daders of (gedeeltelijke) recuperatie van de horloges, juwelen en diamanten die bij de tiger-kidnapping bij juwelier Haesevoets zijn gestolen. ….


10.01.2019
Juwelier-Warndienst

Poging van Colombianen om trolley met 70.000 euro juwelen te stelen mislukt

Een professionele en sterk georganiseerde bende van Colombianen heeft op 29 augustus 2017 geprobeerd om een juwelier in Brugge liefst 70.000 euro juwelen afhandig te maken. …


27.12.2018
Juwelier-Warndienst

Juwelierszaak in Maastricht wordt fort na grote kraak

Mit Video!
Juwelier Alfred Burger maakt van zijn winkel aan de Platielstraat in Maastricht een fort. Voor de ramen komen rolluiken van onbreekbaar polycarbonaat. En binnen wordt de winkel opgedeeld in apart afsluitbare compartimenten…..


30.11.2018
Juwelier-Warndienst

Justitie eist straffen tot 9 jaar voor diamantroof Schiphol

Voor de geruchtmakende diamantroof op Schiphol in 2005 zijn door het Openbaar Ministerie celstraffen tot negen jaar geëist tegen de zes verdachten.
Het Openbaar Ministerie wil dat Errol H.V. het langst de gevangenis ingaat. Hij zou op 25 februari 2005 samen met Marlon D. de waardetransportwagen waarin de edelstenen werden vervoerd op de luchthaven hebben overvallen. Tegen D. eist het OM een straf van 7,5 jaar….


22.11.2018
Juwelier-Warndienst

Oplichter wisseltruc Rolex aangehouden

Maastricht – Een man die door de politie gezocht werd voor diefstal van een Rolex-horloge ter een waarde van 35.000 euro bij een juwelier in Maastricht is gevonden. De verdachte is in Zwitserland aangehouden…..