logo

 

Messages (nl)

Vous pouvez choisir d’afficher les nouvelles par:

 
Ou vous pouvez filtrer par langue:

 

12.07.2018
Juwelier-Warndienst

Juweliersfederatie vraagt begrip voor juwelier die overvaller doodschoot in Oostakker

Auszüge übersetzt von Google-Translator:

Nach Angaben des Bundes gibt es eine Zunahme der Einbrüche und andere Verbrechen, von denen Juweliere das Opfer sind. « Juweliere und auch die anderen Mitglieder unseres Sektors waren in den letzten Jahren gezwungen, ihre Arbeit in einer permanenten Atmosphäre von Angst und Unsicherheit zu verrichten. Tagein, tagaus leben sie mit dem Bewusstsein und der Angst, dass sie und ihre Sache jeden Tag angegriffen werden können, oder Opfer eines Einbruchs oder einer (versuchten) Geisel werden können. « Das kann zu einer » impulsiven Reaktion « führen ein Juwelier, nach Ars Nobilis.

« In der Branche gibt es immer mehr das Gefühl, dass unsere Menschen nicht mehr nur wehrlos sein wollen und bereit sind, das, was sie seit Jahren geleistet haben, bis an ihre Grenzen zu verteidigen. Juweliere wissen, dass sie alleine stehen und dass die Regierung nicht sicherstellt, dass sie ihre Arbeit unter sicheren Bedingungen ausführen können « , warnt Ars Nobilis.


11.07.2018
Juwelier-Warndienst

Gewiekste oplichter doet wisseltruc bij juwelier Maastricht

Mit Tatvideo!
Een oplichter heeft een sluwe wisseltruc toegepast bij een juwelier in Maastricht en daarbij een Rolex-horloge van 35.000 euro buitgemaakt.
Dat blijkt uit bewakingsbeelden die dinsdagavond werden getoond bij het programma Opsporing Verzocht.


08.05.2018
Juwelier-Warndienst

Daders moeten vluchten na ramkraak in Genk

HASSELT / GENK – Maandagnacht vond in Genk een ramkraak plaats. Twee daders ramden met een bestelwagen het rolluik en de vitrine van een juwelierszaak in de Stalenstraat, maar moesten vluchten….


26.01.2018
Juwelier-Warndienst

Diefstal sieraden juwelier Anna Paulowna

Op woensdag 11 oktober pleegden een man en een vrouw een diefstal bij een juwelier aan het Sluisplein in Anna Paulowna……


03.01.2018
Risk Prevention & Consulting

Antwerpse juweliers: « We worden geviseerd »

Een honderdtal Antwerpse juweliers verzet zich tegen het nieuwe politiereglement dat sinds 1 januari van kracht is in Antwerpen. Dat schrijft « Gazet van Antwerpen ». Met de nieuwe maatregelen wil het stadsbestuur de malafide handel in goud en juwelen bestrijden, maar volgens de juweliers zijn de nieuwe regels veel te streng. 


15.12.2017
Juwelier-Warndienst

Pogingen inbraak bij juwelier

Video! Bij een juwelier op het Karel de Groteplein wordt in een korte periode drie keer geprobeerd in te breken. Bij iedere poging op 15 augustus, 6 en 13 september, zijn twee personen die de toegangsdeur proberen te forceren vastgelegd door de bewakingscamera’s……


15.12.2017
Juwelier-Warndienst

Politie pakt in Ommen verdachten van gewapende overval juwelier in Nijverdal

video | Drie verdachten van de gewapende overval op een juwelier in Nijverdal zijn in Ommen aangehouden door de politie. Eerder werd in Nijverdal al een verdachte ingerekend…..


13.12.2017
Juwelier-Warndienst

Bende goudwisselfraudeurs teistert juwelierszaken

VIDEO! Wij worden benaderd door een juwelier die slachtoffer is van een slinkse wisseltruc door een bende rondreizende oplichters. Hij blijkt één van de velen te zijn die door de bende benadeeld is. Aan de hand van zijn unieke, haarscherpe beelden laten wij zien hoe het duo te werk gaat…..


05.12.2017
Juwelier-Warndienst

Diefstal sieraden juwelier Alkmaar

Op zaterdag 26 augustus rond 13.10 uur, stapten twee dames een juwelier aan de Marktstraat in Alkmaar binnen. De vrouwen vertelden de medewerkster dat zij meerdere sieraden wilden kopen…….


15.11.2017
Risk Prevention & Consulting

‘Spectaculaire’ inbraak bij juwelier Stijnis in Emmen

Bij Juwelier Stijnis aan de Hoofdstraat in Emmen is maandagochtend ingebroken. De schade bedraagt minstens 50.000 euro. De schrik sloeg eigenaar Bas Stijnis (38) om het hart toen hij maandagochtend zijn juwelierszaak binnenstapte en zag dat er was ingebroken. ,,Het was een behoorlijke klap. We zitten net voor de feestdagen en dit is voor ons de drukste periode van het jaar. Dus er was wel even paniek.’’


12345...10...»»