logo

 

Messages (nl)

Vous pouvez choisir d’afficher les nouvelles par:

 
Ou vous pouvez filtrer par langue:

 

26.08.2021
Juwelier-Warndienst

Drie mannen met bivakmutsen betrapt bij Alkmaarse juwelier, de politie hield hen al in de gaten

Versuchter Einbruch / Festnahmen
Drie mannen met bivakmutsen zijn op heterdaad betrapt. Hun poging in te breken bij juwelier Siebel in het centrum van Alkmaar is woensdagochtend mislukt…..


25.08.2021
JUWON

Drie man op heterdaad betrapt

Drie mannen zijn op heterdaad betrapt en aangehouden voor diefstal bij een juwelier rond 05.00 uur op de Langestraat in Alkmaar.Drie mannen met bivakmutsen krikten het rolluik van de juwelier aan de Langestraat omhoog om zichzelf toegang te verschaffen tot de winkel buiten openingstijden. Het bezoek aan de juwelier was van korte duur, omdat de politie zich snel meldde in de Langestraat. De drie mannen probeerden zonder succes te voet te vluchten. Een 18-jarige, 24-jarige en een 26-jarige man uit Amsterdam werden aangehouden en zitten vast voor nader onderzoek. Vanwege een verdachte situatie die de ochtend ervoor plaatsvond hield de politie de betrokken personen en het winkelpand al in de gaten. Inbrekerswerktuig is in beslag genomen en de eigenaar van het bedrijf heeft aangifte gedaan.

Bron: politie.nl


25.08.2021
Juwelier-Warndienst

Ruim 4 miljoen aan edelmetalen spoorloos na overval waardetransport in Noord

Er is nog altijd meer dan 4 miljoen euro aan edelmetalen spoorloos na de gewelddadige overval op een waardetransport in Amsterdam-Noord in mei dit jaar. Dat staat in stukken uit het dossier, die zijn ingezien door NU.nl…..


16.08.2021
JUWON

Getuigen gezocht inbraak juwelier Vlaardingen

De politie Rotterdam-Rijnmond is op zoek naar getuigen na een inbraak bij een juwelier in winkelcentrum De Loper in Vlaardingen. De inbraak vond plaats in de nacht van zondag 15 augustus op maandag 16 augustus. Omstreeks 04.30 uur kreeg de politie een melding van de inbraak. De juwelier zelf was op maandag wel weer geopend. De eigenaar van de juwelier in het wijkwinkelcentrum laat weten dat de schade na de inbraak aanzienlijk is, maar hoe groot precies is niet bekendgemaakt. Ook is niet bekend hoeveel er buit is gemaakt.
Bron: www.ad.nl


21.07.2021
Juwelier-Warndienst

Der Juwelier-Warndienst war von der niederländischen Polizei zu dieser Tagung eingeladen

« Zusammenarbeit, Erfahrungs-/Meinungs- und Informationsaustausch im Bereich mobiler organisierter Banden »
Polizei, FIOD, kpn’s Master Hacker, ILT-IOD und Ermittlungsexperten aus Belgien und Deutschland: Der gestrige BlueM Hackathon/Mobathon in Doorn war ein neues Highlight in öffentlich-privaten Partnerschaften und hat den internationalen mobilen Banditismus schwer getroffen. « Hommage an die mehr als 40 Osint-Fanatiker, die dort den ganzen Tag ins Schwitzen gekommen sind », sagte Co-Moderator Niels Kool. …


29.06.2021
Juwelier-Warndienst

Getuigen gezocht van inbraak bij juwelier in Utrecht

Utrecht. In alle vroegte wordt op maandag 28 juni een juwelier in Utrecht het slachtoffer van een ongewenste bezoeker. Een verdachte betreedt het bedrijfspand en gaat er vandoor met een aanzienlijke hoeveelheid aan sieraden. De politie doet onderzoek naar deze inbraak en is op zoek naar getuigen….


29.06.2021
Juwelier-Warndienst

Explosie bij juwelier lijkt verband te hebben met internationale politieactie Trojan Shield

Een explosief veroorzaakte in de nacht van vrijdag op zaterdag een groot gat in de toegangsdeur van een Nijmeegse juwelier aan Plein 44. Uit onderzoek van Omroep Gelderland blijkt dat een van de managers achter dit bedrijf vorige maand is opgepakt bij een internationale operatie tegen versleutelde cryptotelefoons van het merk Anom…..


26.06.2021
Juwelier-Warndienst

Keiharde knal van explosief in Nijmegen schrikt binnenstad op: mislukte plofkraak bij juwelier

NIJMEGEN – Een keiharde knal van wat later een explosief bleek te zijn heeft rond 00.45 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag de Nijmeegse binnenstad opgeschrikt. Bij de voordeur van een juwelier aan Plein 1944 zou iets ontploft zijn. Na een enorme knal hebben buurtbewoners ook een vuurbal hebben gezien. De politie roept getuigen op zich te melden. ….


19.06.2021
JUWON

Getuigen gezocht van inbraak juwelier Hoorn

Zaterdag 19 juni rond 03.40 uur kreeg de politie melding van een mogelijke inbraak bij een juwelier aan de Grote Noord in Hoorn. Toen agenten arriveerden zagen zij dat er daadwerkelijk was ingebroken. De roldeur van de juwelierszaak was ontzet. De politie startte direct een (forensisch) onderzoek en heeft met meerdere eenheden een zoekslag naar de verdachte(n) gemaakt in de omgeving. Op dit moment zijn er nog geen aanhoudingen verricht.
Bron: www.politie.nl


05.06.2021
JUWON

Gewapende overval op juwelier Buikslotermeerplein

Op zaterdagochtend 5 juni hebben twee overvallers medewerkers van een juwelier op het Buikslotermeerplein in Amsterdam overvallen met vuurwapens. Omstreeks 10:20 uur komt bij het Operationeel Centrum een melding binnen van een gewapende overval op een juwelier. Eén verdachte loopt de winkel in en bedreigt het personeel met een vuurwapen. Onder dreiging van het vuurwapen neemt de overvaller een onbekend geldbedrag weg uit de kassalade. Ondertussen wacht bij de ingang van de juwelier een handlanger met een vluchtscooter op de overvaller met het vuurwapen. De handlanger en de overvaller rijden met de buit weg in de richting van een nabijgelegen tankstation. Meerdere politie-eenheden zijn vrijwel direct ter plaatse en gaan, met assistentie van de politiehelikopter vanuit de lucht, op zoek naar de verdachten. De overvallers zijn niet meer aangetroffen. De omgeving is afgezet en medewerkers van de forensische opsporing en recherche zijn aanwezig en doen onderzoek.
Bron: www.politie.nl


Never install this glass in your shop window!
AD / WERBUNG