logo

 

Messages (nl)

Vous pouvez choisir d’afficher les nouvelles par:

 
Ou vous pouvez filtrer par langue:

 

04.12.2019
Juwelier-Warndienst

Ramkrakers maken veel buit bij juwelier in Genk

In Genk hebben onbekenden deze nacht een ramkraak gepleegd bij juwelier Assos in de Hoevenzavellaan. Er werden heel wat juwelen buitgemaakt. De auto van de ramkrakers vatte vuur bij het inrijden van de etalage. …


03.11.2019
Juwelier-Warndienst

Home Invasion – Juwelier trilt nog na van overval: ‘Het waren bomen van kerels, we hadden geen schijn van kans’

WAALWIJK – “Het waren drie bomen van kerels. We hadden geen schijn van kans. En ze droegen clowns- en duivelsmaskers.” Franc Cortenbach en zijn vrouw hebben een avond achter de rug, die ze nooit meer willen meemaken. De eigenaren van de juwelierszaak in Waalwijk werden zaterdag het slachtoffer van een gewelddadige overval.


01.11.2019
Juwelier-Warndienst

PZ Antwerpen gastheer voor Europol-congres – Der Juwelier-Warndienst war als Redner dort eingeladen

Politiezone Antwerpen is deze week gastheer voor een congres van Europol over diamant- en juwelendiefstallen. We delen onze eigen expertise en leren bij van onze collega’s. Dankzij een sterk internationaal netwerk zorgen we voor een veilige diamantwijk.


27.10.2019
Juwelier-Warndienst

Auto rijdt juwelier binnen bij ramkraak Maastricht

Bij een juwelier in Maastricht is in de nacht van zaterdag op zondag een ramkraak gepleegd.Dieven zijn rond 6:30 uur met en auto bij een juwelier aan de Stationsstraat naar binnen gereden….


09.10.2019
Juwelier-Warndienst

Doorzoekingen na inbraak en diefstal 150 dure horloges juwelier Maastricht

Maastricht/GeleenDinsdag heeft de politie, in het onderzoek naar de diefstal van een grote partij horloges bij een juwelier in Maastricht, op een aantal plaatsen, in binnen- en buitenland, woningen doorzocht. ‘De politie in Limburg heeft hierbij nauw samengewerkt met Bosnische en Servische autoriteiten’, zo laat de politie dinsdag weten…..


09.10.2019
Juwelier-Warndienst

Ramkrakers geraken niet tot bij exclusieve horloges

ANTWERPEN. Ramkrakers hebben tevergeefs geprobeerd exclusieve horloges te stelen bij TenSen in de Schuttershofstraat in Antwerpen. Zij knalden met hun auto door een Velo-stationen en beukten dan in op etalage. “Er is wel wat schade aan de gevel en de ramen maar er is niets gestolen”, laat TenSen weten. …


16.09.2019
Juwelier-Warndienst

Opnieuw ramkraak bij juwelier ‘t Oude Schooltje in Sleeuwijk

SLEEUWIJK – Bij juwelier ‘t Oude Schooltje in Sleeuwijk is donderdagnacht een ramkraak gepleegd. Hierbij zijn onder andere sieraden en horloges buitgemaakt. De daders, vier mannen, zijn gevlucht in grijze auto….


06.08.2019
Juwelier-Warndienst

Diefstal diamanten

Op zaterdag 29 december 2018 worden bij een juwelier op de Stadsweide in Roermond waardevolle diamanten gestolen. Vier mannen plegen deze diefstal in georganiseerd verband….


15.07.2019
Juwelier-Warndienst

Deutscher Händler bietet geraubte Uhren auf Chrono 24 an – Spoor in zaak overval juwelier Pertijs: kostbare horloges teruggevonden bij inval in Duitsland

BREDA – Twee horloges die werden buitgemaakt bij de spectaculaire overval op juwelier House of Pertijs in Breda begin maart, zijn teruggevonden. Ze werden deze week in beslag genomen bij een inval bij een handelaar in Duitsland. ….


05.07.2019
Juwelier-Warndienst

Mislukte ramkraak bij juwelier Schaap en Citroen in Den Bosch, daders gevlucht

DEN BOSCH – Bij juwelier Schaap en Citroen aan de Kerkstraat in Den Bosch heeft vrijdagochtend rond 05.45 uur een poging tot een ramkraak plaatsgevonden. De daders zijn op de vlucht geslagen zonder buit. …