logo

 

Messages (nl)

Vous pouvez choisir d’afficher les nouvelles par:

 
Ou vous pouvez filtrer par langue:

 

21.07.2021
Juwelier-Warndienst

Der Juwelier-Warndienst war von der niederländischen Polizei zu dieser Tagung eingeladen

« Zusammenarbeit, Erfahrungs-/Meinungs- und Informationsaustausch im Bereich mobiler organisierter Banden »
Polizei, FIOD, kpn’s Master Hacker, ILT-IOD und Ermittlungsexperten aus Belgien und Deutschland: Der gestrige BlueM Hackathon/Mobathon in Doorn war ein neues Highlight in öffentlich-privaten Partnerschaften und hat den internationalen mobilen Banditismus schwer getroffen. « Hommage an die mehr als 40 Osint-Fanatiker, die dort den ganzen Tag ins Schwitzen gekommen sind », sagte Co-Moderator Niels Kool. …


29.06.2021
Juwelier-Warndienst

Getuigen gezocht van inbraak bij juwelier in Utrecht

Utrecht. In alle vroegte wordt op maandag 28 juni een juwelier in Utrecht het slachtoffer van een ongewenste bezoeker. Een verdachte betreedt het bedrijfspand en gaat er vandoor met een aanzienlijke hoeveelheid aan sieraden. De politie doet onderzoek naar deze inbraak en is op zoek naar getuigen….


29.06.2021
Juwelier-Warndienst

Explosie bij juwelier lijkt verband te hebben met internationale politieactie Trojan Shield

Een explosief veroorzaakte in de nacht van vrijdag op zaterdag een groot gat in de toegangsdeur van een Nijmeegse juwelier aan Plein 44. Uit onderzoek van Omroep Gelderland blijkt dat een van de managers achter dit bedrijf vorige maand is opgepakt bij een internationale operatie tegen versleutelde cryptotelefoons van het merk Anom…..


26.06.2021
Juwelier-Warndienst

Keiharde knal van explosief in Nijmegen schrikt binnenstad op: mislukte plofkraak bij juwelier

NIJMEGEN – Een keiharde knal van wat later een explosief bleek te zijn heeft rond 00.45 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag de Nijmeegse binnenstad opgeschrikt. Bij de voordeur van een juwelier aan Plein 1944 zou iets ontploft zijn. Na een enorme knal hebben buurtbewoners ook een vuurbal hebben gezien. De politie roept getuigen op zich te melden. ….


20.05.2021
Juwelier-Warndienst

Zeker 2 overvallers Amsterdam op de vlucht, deel buit nog spoorloos

….De beoogde buit van de mislukte overval gisteren in Amsterdam-Noord bestond uit goud en diamanten ter waarde van 50 miljoen euro. Hoeveel buit de overvallers hebben gemaakt, is onduidelijk…..


18.05.2021
Juwelier-Warndienst

Ramkraak op juwelier in Poeldijk: ‘Blijf van mijn spullen, blijf van mijn leven’

POELDIJK – Eigenaar Chris van Waes van de gelijknamige juwelier aan de Jan Barendselaan in Poeldijk is al de hele ochtend ‘puin aan het ruimen’ nadat er vannacht in zijn winkel een ramkraak plaatsvond. ‘De ravage is verschrikkelijk.’…


12.05.2021
Juwelier-Warndienst

Ramkraak bij juwelier Dierenselaan Den Haag

Twee personen hebben gepoogd om met een auto de rolluiken te forceren. Daarna hebben zij met een rolcontainer het luik omhoog gehouden…..


28.04.2021
Juwelier-Warndienst

Ramkraak op juwelier mislukt, maar enorme ravage

Video!
VELP – Vier mannen hebben een ramkraak gepleegd op een juwelier in Velp. De politie is naar hen op zoek.Ze kwamen het pand niet binnen, maar lieten wel een ravage achter. De kraak dateert van de nacht van 7 op 8 april.De ramkrakers richtten veel schade aan door het rolluik met een krik te ontwrichten en de ruiten en vitrines met mokers te vernielen…..


15.04.2021
JUWON

Hagenaar aangehouden voor ramkraak bij juwelier Wateringen

De politie heeft woensdagochtend 14 april een 25-jarige Hagenaar aangehouden voor de ramkraak op een juwelier in Wateringen, afgelopen oktober. De ramkraak zorgde op woensdag 14 oktober 2020 voor veel schade in en aan het pand in de Herenstraat. Rond 03.00 uur werd het rolluik kapotgemaakt, waarna ook de toegangsdeur het begaf. De criminelen namen binnen een groot aantal sieraden mee. De man uit Den Haag wordt morgen voorgeleid voor de rechter-commissaris. Die zal zich verder buigen over het voorarrest.

Bron: www.nos.nl

 


14.04.2021
Juwelier-Warndienst

Man overvalt juwelier in Rotterdam en laat scooter achter

Een man heeft maandagmiddag rond 14.30 uur een juwelier aan de Hoogstraat, in het centrum van Rotterdam, proberen te overvallen. De overvaller vertrok uiteindelijk zonder buit. Hij liet wel zijn scooter achter, waarmee hij even daarvoor de straat was ingereden….


Never install this glass in your shop window!
AD / WERBUNG