logo

 

Messages (nl)

Vous pouvez choisir d’afficher les nouvelles par:

 
Ou vous pouvez filtrer par langue:

 

17.05.2022
Juwelier-Warndienst

Dichte mist blijkt effectief wapen tegen overvaller juwelier in Houten, dader ervandoor zonder buit

Sicherheits-Nebel vertreibt Räuber!
Een overvaller van een juwelier aan Het Rond in Houten is maandag met behulp van dichte mist de zaak weer uitgejaagd. Volgens de politie kwam de man binnen met een wapen, maar vertrok hij zonder buit omdat hij geen hand voor ogen zag…..


12.05.2022
Juwelier-Warndienst

Rookgordijn houdt inbrekers tegen bij juwelier

VIDEO – Sicherheitsnebel verhindert größeren Schaden!
HARDERWIJK – Mannen die willen inbreken bij een juwelier in Harderwijk krijgen een verrassing wanneer ze binnen zijn….


11.05.2022
Juwelier-Warndienst

Grote klopjacht op gewapende overvallers, vluchtscooters in brand gestoken

De politie is een grote klopjacht gestart, nadat een juwelier aan het Roselaarplein in Roosendaal werd overvallen. Dat gebeurde woensdagochtend rond elf uur. Bij de overval zou mogelijk ook zijn geschoten…..


25.04.2022
Juwelier-Warndienst

Wisseltruc op beeld: man steelt diamanten ring van bijna 70.000 euro

Een man steelt in november van het afgelopen jaar een peperdure ring uit een juwelier in de P.C. Hooftstraat. De manier waarop hij dat doet is opmerkelijk te noemen. De man past een wisseltruc toe en laat een nepring achter in de winkel. Het moment waarop hij dit doet, staat goed op beelden die deze week te zien zijn in Bureau 020…..


06.04.2022
Juwelier-Warndienst

Forse schade na snelkraak juwelierszaak

Bij een snelkraak bij juwelierszaak Siebel, in Designer Outlet Roosendaal, richtte een groep criminelen voor tonnen schade aan. In de nacht van 28 februari op 1 maart 2022 bliezen ze rond 03.50 uur de toegangsdeur op met een explosief, waarna ze vitrines vernielden en zoveel mogelijk sieraden meenamen….


05.04.2022
Juwelier-Warndienst

Sloeg bende die peperdure horloges viseert eerder al toe in Antwerpen? Ook zakenman Miguel Dheedene beroofd van uurwerk

Antwerpen – De overvallers die bouwpromotor Bart Versluys in Oostende beroofden van zijn peperdure horloge van 350.000 euro, sloegen mogelijk ook toe in Antwerpen. Zakenman Miguel Dheedene werd op 19 maart op dezelfde manier beroofd van zijn exclusieve Patek Philippe, die 180.000 euro waard is. De Antwerpse politie heeft hun dossier inmiddels overgedragen aan de politie van Oostende….


06.02.2022
Juwelier-Warndienst

Politie plukt dief van dak na mislukte juwelenkraak

HERENTALS – De politie heeft dit weekend een poging tot nachtelijke kraak in een Herentalse juwelenzaak verijdeld en wist drie verdachten te arresteren. Zij probeerden zich vanuit een lege winkel een weg naar binnen te boren…..


01.02.2022
Juwelier-Warndienst

Vier verdachten van juwelenroof in Frankrijk opgepakt na huiszoekingen in Antwerpen en Kontich: Ruim 45 kilogram goud, juwelen én honderdduizenden euro’s gevonden

ANTWERPEN/KONTICH. Na huiszoekingen die gisteren werden uitgevoerd in Antwerpen en Kontich zijn vier mensen gearresteerd. De verdachten zouden betrokken zijn geweest bij het helen van juwelen die gestolen waren uit juwelierszaken in Frankrijk. De interventie van de Belgische politie werd verzocht door de Franse autoriteiten. Het is niet de eerste keer dat een Franse buit naar Antwerpen wordt gebracht om daar te worden verzilverd….


20.01.2022
Juwelier-Warndienst

Video eines Blitz-Einbruches mit PKW und Ramme aus 05/2021 in Den Haag/NL

Grote schade bij Haagse juwelier na geslaagde ramkraak – Team West


17.12.2021
Juwelier-Warndienst

Hoger beroep diamantroof Schiphol: tot 9,5 jaar cel

Het gerechtshof in Amsterdam heeft vandaag in hoger beroep celstraffen van 43 maanden tot 9,5 jaar opgelegd aan vier mannen die betrokken waren bij de grote diamantroof op Schiphol op 25 februari 2005 en een eerdere poging op 10 februari.
Drie verdachten, een 47-jarige voormalige KLM-medewerker uit Amsterdam, een man (57) uit Nieuwegein en een 47-jarige man uit Almere kregen een celstraf van 9,5 jaar cel. Een vierde man van 57 kreeg 43 maanden gevangenisstraf….


Never install this glass in your shop window!
AD / WERBUNG