logo

 

Messages (nl)

Vous pouvez choisir d’afficher les nouvelles par:

 
Ou vous pouvez filtrer par langue:

 

29.09.2022
Juwelier-Warndienst

Snelkrakers juwelierszaak ervandoor op scooter

Mit Videos!
Twee inbrekers gingen met veel geweld te werk bij een Oisterwijkse juwelierszaak en maakten daar een hoop kabaal bij, in de nacht van 19 op 20 juni 2022. Opvallend aan de camerabeelden is dat het duo precies leek te weten waar de duurdere sieraden lagen…..


29.09.2022
Juwelier-Warndienst

Mislukte kraak op juwelierszaak aan Wemenstraat in Hengelo: rolluik is te zwaar

MiT VIDEO
HENGELO – Drie mannen hebben tevergeefs geprobeerd een juwelier aan de Wemenstraat in Hengelo binnen te dringen. De kraak mislukte, waarschijnlijk door het zware rolluik dat voor de zaak hangt….


23.09.2022
Juwelier-Warndienst

Enorme schade na plofkraak bij juwelier: « Het lijkt wel een oorlogsgebied »

Schon wieder ein Einbruch mit Sprengstoff bei einem Juwelier in den Niederlanden!
Een Purmerendse juwelier aan de Padjedijk was vannacht doelwit van een grote plofkraak. Ongeveer tien huizen zijn ontruimd, de politie onderzoekt of er nog meer explosieven liggen. Twee mannen zijn gevlucht op een scooter, de politie is met tientallen eenheden op zoek naar de daders….


11.09.2022
Juwelier-Warndienst

Half miljoen euro tipgeld voor Tefaf-kraak – 500.000 Euro Belohnung !

Er wordt een beloning van een half miljoen euro uitgeloofd voor de gouden tip over de brutale sieradenroof tijdens de kunstbeurs Tefaf afgelopen juni. Dat bevestigt de politie na berichtgeving door De Telegraaf. Het geld is bij elkaar gebracht door de verzekeraar van de sieraden en wordt uitbetaald als de juwelen worden teruggevonden…..


08.09.2022
Juwelier-Warndienst

Dief dupeert juwelier door rappe wisseltruc

Mit Tatvideo!
Een juwelierszaak aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam werd gedupeerd door een heel vingervlugge dief. De politie vraagt uw hulp bij het achterhalen van de identiteit van de man….


28.08.2022
Juwelier-Warndienst

PLOFKRAAK OP JUWELIER OP HET BUIKSLOTERMEERPLEIN IN AMSTERDAM

AMSTERDAM – Een juwelier in Amsterdam-Noord is vrijdagochtend het doelwit van een plofkraak geweest. De juwelier aan het Buikslotermeerplein werd even na 03.00 uur getroffen. Volgens getuigen waren er meerdere harde knallen te horen…..


28.08.2022
Juwelier-Warndienst

Explosief gevonden aan juwelier in Eisden: gecontroleerd tot ontploffing gebracht door DOVO

Vanochtend heeft de politie een explosief gevonden voor een juwelierszaak op de Pauwengraaf in Eisden, in Maasmechelen. Intussen heeft DOVO de bom gecontroleerd tot ontploffing gebracht. Het onderzoek is nog aan de gang….


16.08.2022
Juwelier-Warndienst

Tatvideo – Schaufenstereinbruch mit Sprengstoff in Oud-Beijerland/NL

Video: zowel dader als ontploffing bij plofkraak juwelier in Oud-Beijerland van dichtbij te zien


15.08.2022
Juwelier-Warndienst

Plofkraak bei Juwelier in Oud-Beijerland

In Oud-Beijerland heeft in de nacht van zondag op maandag een plofkraak op een juwelier plaatsgevonden. De voorgevel van juwelier Bijland aan de Oost-Voorstraat werd rond kwart voor 5 met explosieven opengebroken. ….


20.07.2022
Juwelier-Warndienst

Beelden tonen spookrijdende overvallers van juwelier die klemgereden worden op E40 in Sint-Denijs-Westrem: één persoon afgevoerd naar ziekenhuis

GENT/HARELBEKE. In Stasegem, een gehucht in de stad Harelbeke, is dinsdagochtend een overval gepleegd op een juwelier. De daders sloegen op de vlucht, maar al snel zette de politie de achtervolging in. Die eindigde na spookrijden op de E17 en de E40 in Sint-Denijs-Westrem. Eén persoon raakte gewond, in de auto van de overvallers vond de politie een zak met juwelen terug…


SILATEC INFORMS:
AD / WERBUNG