logo

 

Meldungen (nl)

Oder wählen Sie die Sprache der Berichte aus:

 

10.01.2024
Juwelier-Warndienst

Camerabeelden tonen brutale inbraak bij juwelierszaak: “Levenswerk vernield in amper 3,5 minuut tijd”

VIDEO!
BERINGEN – Beringen-Mijn is maandagnacht opgeschrikt door een brutale kraak bij juwelier Sensoy in de Ulfortstraat. De dieven braken de speciaal beveiligde glazen voordeur open om vervolgens razendsnel een aanzienlijke hoeveelheid juwelen te stelen….


22.12.2023
Juwelier-Warndienst

Plofkraak bij juwelier in Rijssen: twee mannen opgepakt

Bij een juwelier aan de Haarstraat in Rijssen is vanmorgen vroeg een plofkraak gepleegd. Daarbij zijn meerdere ruiten, ook van woningen in de omgeving, gesneuveld. Buurtbewoners zagen vier personen wegrennen. Twee vermoedelijke daders zijn vanmorgen rond negen uur aangehouden in Rijssen….


19.12.2023
Juwelier-Warndienst

Juwelenbezorger bestolen van bestelbus door mannen met vuurwapens in Diemen-Zuid

Meerdere overvallers hebben aan het einde van de ochtend een bezorger van een juwelier klemgereden en overvallen bij het Bergwijkpark in Diemen. De bezorger is daarbij bedreigd met meerdere vuurwapens en moest zijn bestelbus afstaan. Of en hoeveel juwelen er in de bus lagen is nog niet duidelijk…..


14.12.2023
Juwelier-Warndienst

JUWELIER OPNIEUW DOELWIT VAN CRIMINELEN: PLOFKRAAK ZORGT VOOR FLINKE SCHADE

Einbruch mit Sprengstoff!
In de vroege ochtend van donderdag 14 december heeft er een plofkraak plaatsgevonden op een juwelier aan de Herenweg in Vinkeveen. Direct na de plofkraak zijn er vermoedelijk twee personen gevlucht. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen…


29.11.2023
Juwelier-Warndienst

Grote schade bij inbraak bij juwelier, tweede kraak in anderhalve maand

Inbrekers hebben grote schade aangericht bij Juweliershuys Van Veen Simons aan het Koningin Wilhelminaplein in Waddinxveen. Het is de tweede keer in anderhalve maand tijd raak bij de juwelier….


28.11.2023
Juwelier-Warndienst

Brutale overval hakt er zó zwaar op in dat juwelier de deuren sluit: “Dit trauma krijgen we wellicht nooit verwerkt”

HARELBEKE – Pascal Hoste (62), juwelier in Stasegemdorp, wilde in 2025 in stijl afronden en met pensioen gaan, maar een brutale overval in 2022 steekt daar een stokje voor. “Het is niet meer mogelijk om zo voort te doen, dus hebben we beslist om een jaar vroeger te stoppen.”….


10.11.2023
Juwelier-Warndienst

Kraak op juwelier duurt kort, mannen geven het al snel op

GELDERMALSEN – Doorzettingsvermogen hebben deze vier gemaskerde personen niet bepaald, ze geven het al binnen een minuut op. Hun plan om een juwelier in Geldermalsen leeg te roven mislukt….


03.11.2023
Juwelier-Warndienst

Goede beelden van overval op Kralingse juwelier

Een gewelddadige overval op een juwelier in Rotterdam. De aanwezigen worden bedreigd met een vuurwapen en een medewerkster krijgt een klap in haar gezicht. De twee overvallers gaan ervandoor met een forse buit. Eén verdachte is inmiddels aangehouden. De kale verdachte wordt nog gezocht…..


21.10.2023
Juwelier-Warndienst

Kilo’s goudstaven en juwelen gevonden in auto bij controle

Bij een verkeerscontrole op de A1 bij Bathmen heeft de politie per toeval een koffer met 20 kilo goud ontdekt. Een bestuurder werd bij een algemene verkeerscontrole gisteravond rond 23.00 uur aan de kant gezet. Hij gedroeg zich volgens de politie zenuwachtig…..


29.09.2023
Juwelier-Warndienst

Brutale overval juwelier Korte Korsjespoortsteeg Wallengebied

Amsterdam – Donderdagochtend 28 september 2023 overvallen twee verdachten een juwelier aan de Korte Korsjespoortsteeg in Amsterdam-Centrum. Hierbij wordt de medewerkster mishandeld en raakt gewond. De verdachten gaan er op een scooter vandoor. De recherche zoekt getuigen of beelden van deze brutale overval….


SILATEC INFORMS:
AD / WERBUNG
Sicherheitsexperte reagiert auf Juwelier Einbrüche! - bescheuert bis tragisch:
Einbruch-fails: Sicherheitsexperte reagiert auf Diamantenraub