logo

 

Meldungen (nl)

Oder wählen Sie die Sprache der Berichte aus:

 

20.05.2021
Juwelier-Warndienst

Zeker 2 overvallers Amsterdam op de vlucht, deel buit nog spoorloos

….De beoogde buit van de mislukte overval gisteren in Amsterdam-Noord bestond uit goud en diamanten ter waarde van 50 miljoen euro. Hoeveel buit de overvallers hebben gemaakt, is onduidelijk…..


18.05.2021
Juwelier-Warndienst

Ramkraak op juwelier in Poeldijk: ‚Blijf van mijn spullen, blijf van mijn leven‘

POELDIJK – Eigenaar Chris van Waes van de gelijknamige juwelier aan de Jan Barendselaan in Poeldijk is al de hele ochtend ‚puin aan het ruimen‘ nadat er vannacht in zijn winkel een ramkraak plaatsvond. ‚De ravage is verschrikkelijk.’…


12.05.2021
Juwelier-Warndienst

Ramkraak bij juwelier Dierenselaan Den Haag

Twee personen hebben gepoogd om met een auto de rolluiken te forceren. Daarna hebben zij met een rolcontainer het luik omhoog gehouden…..


28.04.2021
Juwelier-Warndienst

Ramkraak op juwelier mislukt, maar enorme ravage

Video!
VELP – Vier mannen hebben een ramkraak gepleegd op een juwelier in Velp. De politie is naar hen op zoek.Ze kwamen het pand niet binnen, maar lieten wel een ravage achter. De kraak dateert van de nacht van 7 op 8 april.De ramkrakers richtten veel schade aan door het rolluik met een krik te ontwrichten en de ruiten en vitrines met mokers te vernielen…..


15.04.2021
JUWON

Hagenaar aangehouden voor ramkraak bij juwelier Wateringen

De politie heeft woensdagochtend 14 april een 25-jarige Hagenaar aangehouden voor de ramkraak op een juwelier in Wateringen, afgelopen oktober. De ramkraak zorgde op woensdag 14 oktober 2020 voor veel schade in en aan het pand in de Herenstraat. Rond 03.00 uur werd het rolluik kapotgemaakt, waarna ook de toegangsdeur het begaf. De criminelen namen binnen een groot aantal sieraden mee. De man uit Den Haag wordt morgen voorgeleid voor de rechter-commissaris. Die zal zich verder buigen over het voorarrest.

Bron: www.nos.nl

 


14.04.2021
Juwelier-Warndienst

Man overvalt juwelier in Rotterdam en laat scooter achter

Een man heeft maandagmiddag rond 14.30 uur een juwelier aan de Hoogstraat, in het centrum van Rotterdam, proberen te overvallen. De overvaller vertrok uiteindelijk zonder buit. Hij liet wel zijn scooter achter, waarmee hij even daarvoor de straat was ingereden….


12.04.2021
JUWON

Man overvalt juwelier in Rotterdam en laat scooter achter

Een man heeft maandagmiddag 12 april rond 14.30 uur een juwelier aan de Hoogstraat, in het centrum van Rotterdam, proberen te overvallen. De overvaller vertrok uiteindelijk zonder buit. Hij liet wel zijn scooter achter, waarmee hij even daarvoor de straat was ingereden. De scooter staat met draaiende motor voor de deur van de juwelier. Volgens een getuige vertrok de donker geklede man mogelijk in de richting van de Maasboulevard.
Bron: www.ad.nl


03.04.2021
Juwelier-Warndienst

Sieraden op straat na plofkraak bij juwelier op Buikslotermeerplein

Bij een juwelier op het Buikslotermeerplein in Noord is vannacht een plofkraak gepleegd. Het rolluik van de winkel werd met een explosief kapot geblazen….


30.03.2021
Juwelier-Warndienst

Koppel steelt ring ter waarde van 100.000 euro uit juwelierszaak nadat ze verkoopster afleiden

AALST. Een man en een vrouw zijn er zaterdagnamiddag in geslaagd om in juwelierszaak Bosmans in Aalst een ring ter waarde van 100.000 euro te stelen. Het koppel, dat valse namen gebruikte, kon de ring dankzij een list uit de toonzaal stelen. “Het waren mensen die echt wisten wat ze aan het doen waren”, vertelt Marc Bosmans. …


24.03.2021
JUWON

Ruit van juwelier ingeslagen bij diefstel Bijlmerplein

Een man heeft in de middag van donderdag 24 maart de winkelruit van een juwelier vernield bij een brutale diefstal op het Bijlmerplein in Zuidoost. Hij ging er daarna met onbekende buit vandoor.
Rond 13.00 uur werd de ruit van buitenaf ingeslagen. De medewerkers die in de winkel aanwezig waren, bleven ongedeerd. Via Burgernet werd in eerste instantie uitgekeken naar vier verdachten, maar volgens de politie gaat het inmiddels om een verdachte.
Bron: www.at5.nl


Never install this glass in your shop window!
AD / WERBUNG