logo

 

Reports (nl)

Or filter by language:

 

15.08.2022
Juwelier-Warndienst

Plofkraak bei Juwelier in Oud-Beijerland

In Oud-Beijerland heeft in de nacht van zondag op maandag een plofkraak op een juwelier plaatsgevonden. De voorgevel van juwelier Bijland aan de Oost-Voorstraat werd rond kwart voor 5 met explosieven opengebroken. ….


20.07.2022
Juwelier-Warndienst

Beelden tonen spookrijdende overvallers van juwelier die klemgereden worden op E40 in Sint-Denijs-Westrem: één persoon afgevoerd naar ziekenhuis

GENT/HARELBEKE. In Stasegem, een gehucht in de stad Harelbeke, is dinsdagochtend een overval gepleegd op een juwelier. De daders sloegen op de vlucht, maar al snel zette de politie de achtervolging in. Die eindigde na spookrijden op de E17 en de E40 in Sint-Denijs-Westrem. Eén persoon raakte gewond, in de auto van de overvallers vond de politie een zak met juwelen terug…


09.07.2022
Juwelier-Warndienst

Toegangshekken politie Kampen gesaboteerd tijdens inbraakpoging bij juwelier

De politie kon er niet uit en de inbrekers konden er niet in. Kort samengevat is dat wat er gebeurde in de nacht van eerste op tweede pinksterdag in Kampen. Terwijl twee inbrekers bij een juwelier aan de Oudestraat worden verrast door een mistgenerator, kan de politie het terrein van het bureau aan het Stationsplein niet af. De uitrijdhekken zijn met hangsloten op slot gedaan. De politie vermoedt een verband tussen beide gebeurtenissen….


05.07.2022
Juwelier-Warndienst

Overvallers TEFAF-roof gevlucht op elektrische steppen

De vier overvallers van de TEFAF zijn er na de roof vandoor gegaan op elektrische steppen.
Dat werd maandagavond duidelijk in het tv-programma Opsporing NL. De politie deelde daarin nieuwe camerabeelden….


05.07.2022
Juwelier-Warndienst

Meer info over gewapende overval op TEFAF in Maastricht

Täterbilder und Video!
Het onderzoek naar de gewapende overval op de TEFAF in Maastricht is nog in volle gang. Bij de overval dinsdagochtend 29 juni 2022 raakte niemand gewond, wel werden er sieraden buitgemaakt. In de zoektocht naar (minimaal) vier voortvluchtige verdachten wordt nauw samengewerkt met de Belgische en Duitse politie…..


30.06.2022
Juwelier-Warndienst

Schaufenstereinbruch mit Sprengstoff – Plofkraak bij juwelier in Stad, daders voortvluchtig: ‘Ze hebben een explosief op het raam geplakt’

Bij juwelierszaak J&B van Ark aan de Verlengde Hereweg in de stad Groningen, heeft in de nacht van woensdag op donderdag een plofkraak plaatsgevonden. Het is nog onduidelijk of er iets buit is gemaakt. ‘Er is heel wat kapot geslagen’, weet de bedrijfsleider…..


28.06.2022
Juwelier-Warndienst

Kunstbeurs Tefaf per direct ontruimd na gewapende overval

Raubüberfall auf der Kunstmesse TEFAF in Maastricht!
MAASTRICHT – De kunstbeurs Tefaf in Maastricht is dinsdagochtend per direct ontruimd na een gewapende overval in het MECC. Alle bezoekers zijn naar buiten gedirigeerd…..


17.05.2022
Juwelier-Warndienst

Dichte mist blijkt effectief wapen tegen overvaller juwelier in Houten, dader ervandoor zonder buit

Sicherheits-Nebel vertreibt Räuber!
Een overvaller van een juwelier aan Het Rond in Houten is maandag met behulp van dichte mist de zaak weer uitgejaagd. Volgens de politie kwam de man binnen met een wapen, maar vertrok hij zonder buit omdat hij geen hand voor ogen zag…..


12.05.2022
Juwelier-Warndienst

Rookgordijn houdt inbrekers tegen bij juwelier

VIDEO – Sicherheitsnebel verhindert größeren Schaden!
HARDERWIJK – Mannen die willen inbreken bij een juwelier in Harderwijk krijgen een verrassing wanneer ze binnen zijn….


11.05.2022
Juwelier-Warndienst

Grote klopjacht op gewapende overvallers, vluchtscooters in brand gestoken

De politie is een grote klopjacht gestart, nadat een juwelier aan het Roselaarplein in Roosendaal werd overvallen. Dat gebeurde woensdagochtend rond elf uur. Bij de overval zou mogelijk ook zijn geschoten…..


SILATEC INFORMS:
AD / WERBUNG