logo

 

Reports (nl)

Or filter by language:

 

29.11.2023
Juwelier-Warndienst

Grote schade bij inbraak bij juwelier, tweede kraak in anderhalve maand

Inbrekers hebben grote schade aangericht bij Juweliershuys Van Veen Simons aan het Koningin Wilhelminaplein in Waddinxveen. Het is de tweede keer in anderhalve maand tijd raak bij de juwelier….


28.11.2023
Juwelier-Warndienst

Brutale overval hakt er zó zwaar op in dat juwelier de deuren sluit: “Dit trauma krijgen we wellicht nooit verwerkt”

HARELBEKE – Pascal Hoste (62), juwelier in Stasegemdorp, wilde in 2025 in stijl afronden en met pensioen gaan, maar een brutale overval in 2022 steekt daar een stokje voor. “Het is niet meer mogelijk om zo voort te doen, dus hebben we beslist om een jaar vroeger te stoppen.”….


10.11.2023
Juwelier-Warndienst

Kraak op juwelier duurt kort, mannen geven het al snel op

GELDERMALSEN – Doorzettingsvermogen hebben deze vier gemaskerde personen niet bepaald, ze geven het al binnen een minuut op. Hun plan om een juwelier in Geldermalsen leeg te roven mislukt….


03.11.2023
Juwelier-Warndienst

Goede beelden van overval op Kralingse juwelier

Een gewelddadige overval op een juwelier in Rotterdam. De aanwezigen worden bedreigd met een vuurwapen en een medewerkster krijgt een klap in haar gezicht. De twee overvallers gaan ervandoor met een forse buit. Eén verdachte is inmiddels aangehouden. De kale verdachte wordt nog gezocht…..


21.10.2023
Juwelier-Warndienst

Kilo’s goudstaven en juwelen gevonden in auto bij controle

Bij een verkeerscontrole op de A1 bij Bathmen heeft de politie per toeval een koffer met 20 kilo goud ontdekt. Een bestuurder werd bij een algemene verkeerscontrole gisteravond rond 23.00 uur aan de kant gezet. Hij gedroeg zich volgens de politie zenuwachtig…..


29.09.2023
Juwelier-Warndienst

Brutale overval juwelier Korte Korsjespoortsteeg Wallengebied

Amsterdam – Donderdagochtend 28 september 2023 overvallen twee verdachten een juwelier aan de Korte Korsjespoortsteeg in Amsterdam-Centrum. Hierbij wordt de medewerkster mishandeld en raakt gewond. De verdachten gaan er op een scooter vandoor. De recherche zoekt getuigen of beelden van deze brutale overval….


20.09.2023
Juwelier-Warndienst

Veel schade bij nachtelijke plofkraak juwelier in Haarlem, twee aanhoudingen

Haarlem is in de nacht van dinsdag op woensdag opgeschrikt door een plofkraak bij Juwelier Langerak aan de Anegang. De explosie rond 04.15 uur was in de wijde omtrek te horen. Na een uitgebreide zoekactie zijn twee verdachten aangehouden…..


17.08.2023
Juwelier-Warndienst

Ramkraak bij juwelier: daders rijden met auto een rolcontainer naar binnen

Bij juwelierszaak Herman Geurts aan de Kanaalstraat in Someren is woensdagnacht rond halfvier een ramkraak gepleegd…..


07.08.2023
Juwelier-Warndienst

Ramkraak op juwelier Van Dodenwaard in Bloemendaal

In de nacht van zondag op maandag heeft er rond 02.30 uur een ramkraak plaatsgevonden op juwelier Van Dodenwaard aan de Bloemendaalseweg in Bloemendaal. Een auto heeft een vuilcontainer gebruikt om het pand binnen te rijden, wat aanzienlijke schade heeft veroorzaakt…..


05.07.2023
Juwelier-Warndienst

Mislukte plofkraak op juwelier in Haarlem

Twee mannen hebben in de nacht van dinsdag op woensdag rond 03.00 uur een explosief geplaatst voor de ingang van een juwelier aan de Lepelstraat in Haarlem…..


SILATEC INFORMS:
AD / WERBUNG
Safety expert reacts to JEWELRY BURGLARIES - stupid to tragic
Burglary Fails: Security Expert reacts to Diamond Robbery