logo

 

Reports by Juwon

Or filter by language:

 

15.04.2021
JUWON

Hagenaar aangehouden voor ramkraak bij juwelier Wateringen

De politie heeft woensdagochtend 14 april een 25-jarige Hagenaar aangehouden voor de ramkraak op een juwelier in Wateringen, afgelopen oktober. De ramkraak zorgde op woensdag 14 oktober 2020 voor veel schade in en aan het pand in de Herenstraat. Rond 03.00 uur werd het rolluik kapotgemaakt, waarna ook de toegangsdeur het begaf. De criminelen namen binnen een groot aantal sieraden mee. De man uit Den Haag wordt morgen voorgeleid voor de rechter-commissaris. Die zal zich verder buigen over het voorarrest.

Bron: www.nos.nl

 


12.04.2021
JUWON

Man overvalt juwelier in Rotterdam en laat scooter achter

Een man heeft maandagmiddag 12 april rond 14.30 uur een juwelier aan de Hoogstraat, in het centrum van Rotterdam, proberen te overvallen. De overvaller vertrok uiteindelijk zonder buit. Hij liet wel zijn scooter achter, waarmee hij even daarvoor de straat was ingereden. De scooter staat met draaiende motor voor de deur van de juwelier. Volgens een getuige vertrok de donker geklede man mogelijk in de richting van de Maasboulevard.
Bron: www.ad.nl


24.03.2021
JUWON

Ruit van juwelier ingeslagen bij diefstel Bijlmerplein

Een man heeft in de middag van donderdag 24 maart de winkelruit van een juwelier vernield bij een brutale diefstal op het Bijlmerplein in Zuidoost. Hij ging er daarna met onbekende buit vandoor.
Rond 13.00 uur werd de ruit van buitenaf ingeslagen. De medewerkers die in de winkel aanwezig waren, bleven ongedeerd. Via Burgernet werd in eerste instantie uitgekeken naar vier verdachten, maar volgens de politie gaat het inmiddels om een verdachte.
Bron: www.at5.nl


18.03.2021
JUWON

Ramkraak juwelier Bijlmerplein

Op donderdagochtend 18 maart is een ramkraak gepleegd op een juwelier aan het Bijlmerplein. Er zijn geen gewonden gevallen, maar de ravage is enorm. De recherche is op zoek naar getuigen. Omstreeks 04:25 uur komt bij de politie een melding van een overvalarm binnen. Ter plaatse treffen agenten voor de juwelier een voertuig aan, dat gebruikt is bij de ramkraak. Daarnaast zien agenten een enorme ravage bij de zaak. Er wordt direct in de omgeving gezocht naar de verdachten die mogelijk op een motorscooter – met onbekende buit – in onbekende richting zijn gevlucht. Medewerkers van de Forensische Opsporingsdienst stellen sporen veilig en het voertuig wordt voor nader onderzoek inbeslaggenomen. Kort na de ramkraak zien agenten ter hoogte van station Bijlmer Arena een grijskleurig voertuig rijden met meerdere personen erin. De bestuurder slaat bij het zien van de politieauto af richting het Hoekerodeplein, gaat in een parkeervak stilstaan en rent hard weg. Agenten zetten de achtervolging in en houden de man aan. Bij de aanhouding is ook een waarschuwingsschot gelost. De twee mannen in het voertuig worden ook aangehouden. Op het politiebureau blijkt dat het trio niets met de ramkraak te maken heeft. De mannen waren op de vlucht geslagen vanwege de avondklok.
Bron: www.politie.nl


02.03.2021
JUWON

Veel schade na plofkraak bij juwelier in Amsterdam

 Een juwelier in Amsterdam is dinsdagochtend 2 maart in alle vroegte het doelwit van een plofkraak geweest. Rond half vier was er een explosie in een pand aan de Jan Evertsenstraat. De explosie richtte veel schade aan. Volgens een medewerker van een naastgelegen koffiebar is de juwelierszaak een grote ravage. De kraak heeft ook schade veroorzaakt in zijn zaak. De woningen boven de juwelier zijn gecontroleerd op instortingsgevaar. Omwonenden zagen na de explosie twee personen op een motorscooter wegrijden. De politie is direct een zoekactie gestart, getuigen wordt gevraagd zich te melden. Het is nog onbekend of de daders iets hebben buitgemaakt. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) is na de kraak opgeroepen om te kijken of er nog explosieven zijn achtergebleven. Er is geen gevaarlijk materiaal gevonden. Ook een forensisch team van de politie deed onderzoek.

Bron: www.nos.nl


28.12.2020
JUWON

Inbraak juwelier: getuigen gezocht

De politie zoekt getuigen van een inbraak bij een juwelier aan de Frederik Hendriklaan in denhaag die plaatsvond in de nacht van zondag 27 op maandag 28 december. Bij de inbraak zijn meerdere goederen weggenomen. Rond 03.45 uur kreeg de politie de melding dat er bij een juwelier aan de Frederik Hendriklaan was ingebroken. Op de locatie aangekomen zagen de agenten dat er daadwerkelijk was ingebroken en dat er meerdere goederen uit de zaak waren weggenomen. De politie startte direct een onderzoek, maar heeft op dit moment nog geen verdachte(n) aangehouden.


14.12.2020
JUWON

Twee mannen aangehouden voor inbraak juwelier

Bij de politie kwam rond 05.00 uur de melding binnen via een getuige van een mogelijke inbraak bij een juwelier aan de Donkersteeg in Leiden. De agenten waren snel ter plaatse. Na onderzoek bleek het rolluik geforceerd te zijn en binnenin de winkel trof men een enorme ravage aan. Diverse sieraden zijn hierbij buit gemaakt. Kort daarna hielden agenten in de omgeving van de juwelier twee verdachten aan. Ook werd een tas met de buit bij de verdachten aangetroffen. Het gaat om twee mannen van 23 en 26 jaar uit Amsterdam. De mannen zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.


20.11.2020
JUWON

Twee verdachten van gewapende overval en mishandeling juwelier aangehouden

De politie heeft in het onderzoek naar de overval en mishandeling van een juwelier aan de Voorstraat in Katwijk twee Amsterdammers van 22 en 27 jaar aangehouden. De recherche onderzoekt hun betrokkenheid bij de overval.
De juwelier in Katwijk werd vrijdagmiddag 20 november overvallen onder dreiging van een vuurwapen. Rond 15 uur ontving de politie diverse meldingen van een gewapende overval in de Voorstraat. Ter plaatse bleek de eigenaar van de juwelier met een hamer op zijn hoofd te zijn geslagen. Een omstander die de eigenaar wilde helpen, kreeg een vuurwapen op zich gericht. De eigenaar van de juwelier is zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd.
De daders gingen er op een scooter vandoor richting de Boulevard en vervolgens rechtsaf richting de Rijnmond. De scooter, die als gestolen staat geregistreerd, is aangetroffen op de kruising van de Rijnmond en de Binnensluis. Ook zijn er diverse kledingstukken op de vluchtroute aangetroffen.

Bron: www.politie.nl


16.11.2020
JUWON

Inbraak bij juwelier, twee verdachten aangehouden

In Amersfoort ging op maandag 16 november rond 05.00 uur het inbraakalarm af bij een juwelier aan de Utrechtsestraat. Agenten zijn direct op de melding afgegaan en zagen dat het hekwerk aan de achterzijde geforceerd was en een ruit vernield. Ook hoorden de agenten gebonk en zagen ze een aantal personen vluchten via het dak. De omgeving werd meteen afgezet en er werd een zoektocht gestart naar de verdachten. Een van de verdachten is vervolgens op een dak aangehouden, een 23-jarige man uit Amsterdam. Een andere man van 26 jaar uit Amsterdam had zich verstopt in de schuur van een buurtbewoner. De hele omgeving werd uitgekamd, met ondersteuning van de politiehelikopter in de lucht en politiehonden op de grond. Helaas zijn de andere verdachten niet meer gevonden. De Amsterdammers zitten vast voor verhoor.

Bron: www.politie.nl


09.11.2020
JUWON

Inbraak juwelier Purmerend mislukt: twee aanhoudingen

De politie heeft zondag 8 november na een poging inbraak twee verdachten aangehouden. Rond 5.40 uur zag een getuige twee personen met een groot voorwerp de ramen van de juwelier aan de Padjedijk inslaan. Snel daarna nam het duo de benen, waarop de getuige de politie belde en doorgaf dat de twee richting de Koemarkt renden. De politie kamde daarop de buurt uit en kon al snel twee verdachten aanhouden. De 19-jarige mannelijke verdachte komt uit Kudelstaart. De 21-jarige vrouw komt uit Amsterdam. In hun auto lag inbrekerswerktuig en spullen waarvan wordt vermoed dat ze gestolen zijn.

Bron: www.nhnieuws.nl


Never install this glass in your shop window!
AD / WERBUNG